Q&A : Mimigumo 1st Fanmeet “Secret of Mimigumo”

การสมัครสมาชิก

 • ลูกค้าที่จะซื้อบัตรทุกท่านต้องสมัครสมาชิกกับทาง Eventpop และอีเมลที่ใช้สมัครควรเป็นอีเมลที่ใช้อยู่ปัจจุบัน หากสมัครผ่าน facebook ระบบจะดึงอีเมลที่ท่านสมัคร facebook เป็นอีเมลในการส่งข้อมูล ให้ทุกท่านเช็คชื่อ-นามสกุล และอีเมลผู้ซื้อในเมนู My profile ให้ตรงตามบัตรประชาชน เพราะจะมีการส่งอีเมลยืนยันการสั่งซื้อไปตามอีเมลที่ท่านกรอกหลังชำระเงินสำเร็จ ซึ่งมีผลต่อการยืนยันการสั่งซื้อและรับบัตร (ดูวิธีสมัครสมาชิกได้ที่ http://bit.ly/2H0tvx2

  หากข้อมูลส่วนตัวของท่านไม่ถูกต้องท่านสามารถแก้ไขข้อมูลได้ที่เมนู My Profile โดยทำตามขั้นตอนในลิงก์นี้ http://bit.ly/2SAhk2S


การเข้าคิว 

 • ลูกค้าสามารถเปิดหน้าอีเว้นท์ได้ตั้งแต่เวลา 9.00 น.เป็นต้นไป โดยเมื่อเข้าหน้าอีเว้นท์ ตั้งแต่เวลา 09.00 - 09:59 น. จะพบกับหน้านับเวลาถอยหลัง เมื่อถึงเวลา 10:00 น. หน้าจอจะเปลี่ยนไปที่หน้าเลขคิว โดยเลขคิวจะแสดงพร้อมกันกับผู้ซื้อคนอื่นๆ และระบบจะแสดงหมายเลขคิวตามความเร็วในการ refresh หน้าจอ พร้อมระยะเวลาที่จะได้ทำรายการให้ท่านทราบ (ระบบจะผูกคิวของทุกคนทันทีที่ Refresh หน้าจอตอน 10:00 น. แต่การแสดงเลขคิวจะขึ้นอยู่กับการโหลดหน้าจอของคอมหรือมือถือแต่ละเครื่องใน ณ ขณะนั้น จึงอาจเกิดเหตุการณ์ที่เครื่องแรกได้คิวมากกว่าเครื่องที่สอง สำหรับบาง browser ไม่รองรับการ refresh หน้าจออัตโนมัติ หรือในกรณีที่ใช้อินเตอร์เน็ตที่ไม่เสถียร อาจทำให้หน้าจอไม่ refresh เช่นกัน หากไม่มีการเปลี่ยนแปลงแนะนำให้คุณทำการ refresh หน้าจออีกครั้งจนได้เลขคิว)

  ท่านสามารถศึกษาการเข้าคิวได้ที่ลิงก์นี้ http://bit.ly/2Hbuuun
 • การเข้าคิว 1 user สามารถรับคิวเพื่อสั่งซื้อบัตรได้ทีละครั้งเท่านั้น โดยการรับคิวจะต้องเปิดผ่านอุปกรณ์คอมพิวเตอร์หรือมือถือ เราแนะนำให้ท่านทำรายการผ่านเบราวเซอร์ Google Chrome หรือทำรายการผ่าน application Eventpop ร่วมกับอินเตอร์เน็ตที่สัญญาณเสถียร เมื่อท่านได้คิวแล้วจะไม่สามารถเปลี่ยนอุปกรณ์ หรือเปลี่ยนให้ user อื่นรับคิวแทน หากระบบพบว่ามีการเข้าคิวซ้ำหรือมีการพยายามเปลี่ยนอุปกรณ์หรือ User อาจทำให้คิวของท่านถูกยกเลิกทันที และจะต้องทำการรับคิวใหม่เท่านั้น 
 • ในแต่ละคิวสามารถซื้อบัตรได้ครั้งละ  3 ใบ หรือตามจำนวนบัตรที่เหลือในโซนที่ท่านเลือก ณ เวลานั้น (จำกัดการสั่งซื้อได้ไม่เกิน 3 ใบ/ออเดอร์/User)
 • หลังจากที่ถึงคิวแล้วท่านจะมีระยะเวลาในการเลือกโซนและที่นั่งภายในเวลา 15 นาที หากเกิน 15 นาทีคิวของท่านจะถูกยกเลิกและต้องทำการเข้าคิวใหม่เท่านั้น 
 • เมื่อเลือกที่นั่งแล้วระบบจะทำการล็อคที่นั่งและจะต้องทำรายการสั่งซื้อภายในเวลา 15 นาทีหากเกินเวลาที่กำหนด คำสั่งซื้อจะถูกยกเลิกและต้องทำรายการใหม่เท่านั้น
 • 1 User สามารถ Log in ได้หลายเครื่องแต่จะรับคิวได้เพียงเครื่องเดียวเท่านั้น หากมีการรับคิวซ้ำ คิวเดิมจะถูกยกเลิกโดยอัตโนมัติ และระบบจะนับจากคิวล่าสุดเท่านั้น 
 • ก่อนเข้าคิวให้ลูกค้าทุกท่าน Log in ไว้ก่อนเพื่อลดเวลาในการทำรายการสั่งซื้อ หากไม่ได้ Log in ก่อนเข้าคิวเมื่อถึงคิวซื้อบัตรระบบจะขึ้นหน้าต่างให้ท่าน Log in ก่อนทำรายการเสมอ

การซื้อบัตร 

 • ท่านสามารถซื้อบัตรได้คิวละ 3 ใบ ในโซนและเซคเตอร์เดียวกันเท่านั้น
 • สำหรับท่านที่นั่งรถเข็น สามารถซื้อบัตรโซนใดก็ได้ และจะมีการเตรียมพื้นที่สำหรับรถเข็นไว้ให้
 • ผู้ซื้อสามารถเลือกโซนและที่นั่งด้วยตัวเอง
 • งานนี้มีการระบุ ชื่อ - นามสกุล ลงบนบัตรเข้างานทุกที่นั่ง ผู้ซื้อต้องทำการกรอก ”ชื่อผู้เข้าชมทุกท่าน” บนบัตรทุกที่นั่ง และหลังจากการสั่งซื้อเสร็จสมบูรณ์จะไม่สามารถเปลี่ยนแปลงชื่อผู้เข้าชมได้ในทุกกรณี ก่อนกดยืนยัน กรุณาตรวจสอบชื่อผู้เข้าชมให้ถูกต้อง (กรุณากรอกชื่อผู้เข้าชมคอนเสิร์ต ไม่ใช่ผู้สั่งซื้อ)
 • ในกรณีที่ชื่อที่กรอกสะกดผิด อนุญาตให้แก้ไขได้เฉพาะตัวสะกดเท่านั้น ไม่อนุญาตให้เปลี่ยนชื่อเป็นผู้อื่นไม่ว่ากรณีใด ๆ ทั้งสิ้น โดยท่านสามารถส่งเรื่องแก้ไขมาทางอีเมล โดยตอบกลับจากอีเมลยืนยันการสั่งซื้อ พร้อมแจ้งคำขอแก้ไขชื่อ และระบุเลขคำสั่งซ์้อ และข้อมูลที่ถูกต้อง หรือ ส่งเรื่องมาทางอีเมล pop@eventpop.me ด้วยอีเมลที่ใช้ซื้อบัตรเท่านั้น โดยสามารถส่งได้ถึงก่อนวันงาน 7 วัน
 • หากท่านไม่สะดวกเข้าร่วมงานในวันดังกล่าว ท่านไม่สามารถโอนสิทธิ์การเข้าชมคอนเสิร์ตให้ผู้อื่น ไม่ว่ากรณีใด ๆ ทั้งสิ้น
 • สามารถซื้อบัตรผ่านอุปกรณ์ ดังนี้ 
  1) สมาร์ทโฟน / แท๊บเลต ให้ลูกค้าดาวน์โหลด Application ของ Eventpop (ดาวน์โหลดฟรี)
  Android https://play.google.com/store/apps/details?id=me.eventpop.droid
  IOS https://itunes.apple.com/th/app/event-pop/id1044159027?mt=8   
  2) คอมพิวเตอร์ / โน๊ตบุ๊ค แนะนำให้ใช้ Browser google chrome

Refund Protect

 • Refund Protect คือ การประกันภัยจากบริษัท Refund Protect ที่ให้ความคุ้มครองแก่ผู้เอาประกันภัย หากผู้เอาประกันภัยไม่สามารถร่วมงานอีเว้นท์ที่ท่านซื้อบัตรได้ ภายใต้สถานการณ์ที่ครอบคลุมในประกันฉบับนี้ โดยผู้เอาประกันภัยสามารถขอเงินค่าบัตรคืนกับทาง Refund Protect ได้สูงสุด 100% (สามารถอ่านเงื่อนไขและนโยบายเพิ่มเติมได้ที่ http://bit.ly/2VrB4He)
 • ตอนที่ท่านอยู่หน้าทำรายการสั่งซื้อ สามารถเลือก "No/ไม่" เพื่อไม่รับ Refund Protect ได้ แต่ถ้าหากไม่เลือกจะไม่สามารถทำรายการสั่งซื้อต่อได้
 • หากท่านเลือกรับ Refund Protect แล้วต้องการยกเลิก Refund Protect สามารถแจ้งขอเงินคืนได้ภายใน 14 วันหลังชำระเงิน โดยติดต่อกับทาง Refund Protect ที่อีเมล hello@refundprotect.me พร้อมแจ้งเลขคำสั่งซื้อและคำขอคืนเงิน
 • การซื้อ Refund Protect จะต้องเลือกตอนที่ทำรายการสั่งซื้อเท่านั้น ไม่สามารถซื้อย้อนหลังได้

การชำระเงิน

 • วิธีการชำระเงินมีดังนี้ 
  1)  ชำระผ่านบัตรเครดิต/เดบิต (มีค่าธรรมเนียม 3%+Vat 7%) การชำระเงินผ่านบัตรเครดิต/เดบิต สามารถชำระได้ทั้ง VISA, MASTER CARD, JCB สำหรับบัตรเดบิต ชำระได้ผ่านบัตรของธนาคารกรุงเทพ, กรุงไทย, กรุงศรี, กสิกร, ไทยพาณิชย์ และ Wecard 

  * การชำระผ่านบัตรเครดิต/เดบิต จะต้องลงทะเบียน Verified by Visa, MasterCard SecureCode, JCB Secure ก่อนจึงจะสามารถใช้บัตรในการชำระเงินได้

  หากท่านใช้บัตรเครดิต/เดบิต ที่ไม่ได้ทำการลงทะเบียน Verified by Visa, MasterCard SecureCode, JCB Secure ก่อน เมื่อถึงขั้นตอนตรวจสอบความปลอดภัยของทางธนาคาร ระบบจะค้างอยู่ที่หน้าลงทะเบียนออนไลน์ของทางธนาคารและจะไม่สามารถย้อนกลับมาทำรายการใหม่ได้เมื่อหมดเวลารายการคำสั่งซื้อจะถูกยกเลิก ในกรณีนี้จะทำให้ท่านเสียสิทธิ์ไป เราแนะนำให้ท่านทำการลงทะเบียนบัตรเครดิต/เดบิต ของท่านก่อนนำมาใช้งาน


  ท่านสามารถศึกษาวิธีชำระเงินผ่านบัตรเครดิต/เดบิต ได้ที่ลิงก์นี้ http://bit.ly/2Vpa8Im

  2)  ชำระผ่านบิล (มีค่าธรรมเนียม 3.75%+Vat 7%) ท่านจะได้รับบิลที่มีบาร์โค้ดและคิวอาร์โค้ดทางอีเมล หรือดาวน์โหลดจากในเว็บ และนำบิลไปจ่ายที่จุดบริการต่างๆ ที่แสดงบนบิล หรือจ่ายเป็นค่าบริการผ่าน mobile banking ให้บริษัท 123 service เท่านั้น และจะต้องชำระเงินภายใน 2 ชั่วโมง หากหมดเวลารายการคำสั่งซื้อจะถูกยกเลิก (กรณีจ่ายผ่าน mobile banking แนะนำให้เลือกจ่ายค่าบริการและสแกนบาร์โค้ด หากเลือกชื่อบริษัทให้เลือกเป็น 123 service ผ่านธนาคาร กรุงเทพ, กรุงไทย, กรุงศรี, กสิกร, ไทยพาณิชย์ เท่านั้น)

  จุดบริการที่รองรับ : แฟมิลี่มาร์ท, บิ๊กซี, โลตัส, Pay@Post, JustPay, mPay Station, True Money Express, Cenpay, Central, B2S, Zen, Tops supermarket, Central Food Hall, Robinson

  ท่านสามารถศึกษาวิธีชำระเงินผ่านบิล ได้ที่ลิงก์นี้ http://bit.ly/2VmUi0K

 • หากเลือกวิธีการชำระเงินและกดยืนยันคำสั่งซื้อแล้ว จะไม่สามารถเปลี่ยนแปลงวิธีการชำระเงินได้
 • ราคาบัตรนี้รวม VAT 7% แล้ว 
 • สรุปการจ่ายเงินของงานจะมีค่าบัตร + ค่า Payment Gateway (ตามช่องทางชำระเงินที่ท่านเลือก) + ค่า Refund Protect (ถ้ามี)
 • ท่านที่ประสงค์ขอใบกำกับภาษีตัวเต็มจะต้องทำการขอตอนที่ทำรายการสั่งซื้อ โดยทำตามขั้นตอนในลิงก์นี้ http://bit.ly/35jlmiK

กฎและข้อปฏิบัติการรับชม

1. จะมีการตรวจสอบชื่อในบัตรเข้าชม โดยให้นำบัตรประชาชน หรือเอกสารใด ๆ ที่ออกโดยราชการที่มีรูปในการยืนยัน
2. ไม่อนุญาตให้บันทึกภาพ วีดีโอ หรือบันทึกเสียงตลอดการแสดง
3. ไม่อนุญาตให้นำกล้องถ่ายภาพ กล้องถ่ายวีดีโอ เครื่องบันทึกเสียง ไม่ว่าประเภทใด ๆ เข้าภายในงาน
4. อนุญาตให้นำสัมภาระเข้างานเพียงท่านละ 1 ชิ้น โดยต้องมีขนาด กว้าง+ยาว+สูง ไม่เกิน 90 ซม.
5. ห้ามนำของมีคม ไฟแช็ค มีดพับ ใบมีดต่าง ๆ หรือวัตถุอันตรายทุกชนิดเข้าภายในงาน
6. อนุญาตให้นำเครื่องดื่ม ที่เป็นขวดพลาสติกและมีฝาปิดเข้างานได้เท่านั้น ไม่สามารถนำที่เป็นกล่อง ขวดแก้ว หรือกระป๋องเข้างานได้
7. ห้ามนำป้ายไฟ หรือป้ายต่าง ๆ ที่มีขนาดเกิน A4 เข้าภายในงาน เนื่องจากจะเป็นการบดบังทัศนวิสัยของคนรอบข้าง
8. ห้ามนำแท่งไฟที่มีขนาดความยาวด้ามถึงปลายเกิน 30 ซม. เข้าภายในงาน
9. หากท่านไม่ปฏิบัติตามกฎต่าง ๆ เจ้าหน้าที่อาจเชิญท่านออกจากคอนเสิร์ต โดยจะไม่มีการชดเชยคืนค่าบัตรให้


จุดรับฝากของ

 • ไม่มีจุดรับฝากของให้บริการที่หน้างาน
 • ทางผู้จัดอนุญาตให้นำสัมภาระเข้างานเพียงท่านละ 1 ชิ้น โดยต้องมีขนาด กว้าง+ยาว+สูง ไม่เกิน 90 ซม. เท่านั้น

นโยบายการคืนเงิน

 • ตามนโยบายของทางผู้จัดงาน ในกรณีที่ท่านชำระเงินแล้ว ไม่สามารถขอทำการคืนเงิน, เปลี่ยนที่นั่ง, อัพเกรด หรือคืนบัตรได้ในทุกกรณี
 • บัตรเป็นทรัพย์สินของผู้จัดฯ ไม่อนุญาตให้นำบัตรชมการแสดงไปจำหน่ายต่อเพื่อหากำไร หรือนำไปแสวงหาประโยชน์ทางการค้าโดยเด็ดขาด หากฝ่าฝืนทางผู้จัดสงวนสิทธิในการยกเลิกบัตรชมการแสดงโดยไม่ต้องแจ้งให้ทราบล่วงหน้า และ ไม่คืนเงินทุกกรณี และจะนำบัตรกลับคืนระบบการขายในเว็บอีกครั้ง
 • หากท่านได้ทำการซื้อบริการจากทาง Refund Protect ไว้ แล้วไม่สามารถเข้าร่วมงานได้ตามความคุ้มครองที่ Refund Protect ระบุไว้ สามารถยื่นเคลมประกันกับทาง Refund Protect ได้ 
 • ท่านสามารถศึกษาวิธีการเคลม Refund Protect ได้ที่ https://bit.ly/2MJP5LM

English Version

Signing up for membership

 • Every customer who wants to buy a ticket must sign up to Eventpop. The email used for the application should be your current email. If you sign up via Facebook, the system will use and send information including the order confirmation to the email that you signed up to Facebook after the payment is successful. Please check the spelling of first and last name of ticket buyer in "My Profile" menu and make sure that it matches with first and last name on ID card because the system will import the information to be specified in the order and the order confirmation. This will affect to ticket receiving. (Learn more on how to sign up at http://bit.ly/2ztH9W7

  If your personal information is incorrect, you can edit the information in "My Profile" menu by following these steps in this link http://bit.ly/2zsHxV4

Queuing

 • You can enter to the event page since 9.00 A.M. Everyone who enters to the event page within 09:00 - 09:59 A.M. will be automatically directed to the time countdown page. When the ticket sale starts (10 A.M.), the screen will change to the queuing page, and your queue number will show up. This queuing page also displays to other buyers, and the queue number depends on the speed of screen loading along with the duration that buyer spends on making transaction. (The system will link everyone's queue as soon as the screen is refreshed at 10:00 A.M. However, the showing queue number depends on the duration of loading screen of each device at that time. So, the first device may get a worse queue number than the second one. Sometimes, the page isn't automatically refreshed due to unsupported browsers or unstable internet signal. Please manually refresh the page and you will get the queue number.)

  You can learn more about how to queue at this link. http://bit.ly/2zsSMg6

 • Please remind that 1 user can get only 1 queue number. Queuing must be done via a computer or a mobile phone. We recommend you make a purchase via Google Chrome or Eventpop application together with stable internet connection. Once you have received your queue number, you will not be able to change device or let other users take your queue. If the system finds that queuing has been repeated or the device is changed, your queue will be canceled immediately and you have to start queuing again.
 • 1 user can buy only 3 tickets at a time or according to the number of remaining tickets at that time. (Only 3 tickets/order/user)
 • When it is your queue, there are only 15 minutes for you to select type and amount of tickets. If it's over 15 minutes, your queue will be canceled and you have to start queuing again.
 • 1 user can log in multiple devices, but only one queue number can be received. If there is a duplicated queue, the first queue will be canceled and remain on the last queue. 
 • Customer should log in before queuing. If not, when it is your queue, the system will display a pop-up window for you to log in or sign up. In order to save your time, we suggest you sign up and log in to your account before queuing.

Buying Ticket

 • You can buy only 3 tickets/queue/order/user. All 3 tickets must be selected only in same zone and sector. 
 • Customers with wheelchairs can buy tickets in every zone ad rows. The organizer will arrange a special area in that zone for you.
 • Zones and sectors can be selected by buyers themselves.
 • There is first and last name specified on E-ticket. Buyers must fill in attendees' first and last names on each E-tickets. After your payment is completed, you are not allowed to change the attendees' names in any cases. Please recheck and make sure that the information filled in is correct. (Please fill in the attendee's name not the the buyer's)
 • If you misspell first or last name, you can contact the Customer Support of Eventpop to correct them. 
 • Changing name and transferring E-tickets to the others are not allowed in any cases.  You can send a request via email by reply email order confirmation and fill a changing name request with correct information or send request email to pop@eventpop.me and fill your changing request with order number with correct information. Changing name can request within 7 days before event date.
 • Recommended devices for purchasing ticket

  1) Smartphone/Tablet: You can download and buy tickets via Eventpop application (free download).
           Android https://play.google.com/store/apps/details?id=me.eventpop.droid
           IOS https://itunes.apple.com/th/app/event-pop/id1044159027?mt=8  

  2) Computer/Notebook: We suggest you make purchase via Google Chrome.

Refund Protect

 • Refund Protect is an insurance from Refund Protect that provides protection to the insurer (Buyer). If the insurer cannot participate in the event that he/she purchased the ticket under the circumstances covered in this insurance, The insurer can request for a refund of the ticket from Refund Protect up to 100%.(Learn more about terms and policies at http://bit.ly/2zxw5HA)
 • You can choose to accept or decline an insurance from Refund Protect depending on your satisfaction during making purchase. Please remind that If you do not choose, you won't be able to continue purchasing order.
 • If you accept an insurance from Refund Protect and want to cancel, you can request for cancelling Refund Protect within 14 days after making payment by contacting Refund Protect via email hello@refundprotect.me and informing your order number and refund request.
 • Refund Protect can only be purchased during making purchase. It cannot be purchased after the order is confirmed.

Payment

 • This event have 2 payment methods as follows:  

  1) Credit / Debit card (Additional fee 3% + Vat 7% excluded): There is a payment fee for every order paid via credit card. Payment can be made by every credit cards issued by VISA, MASTER CARD or JCB. Payment via debit cards can only be made via debit cards issued by Bangkok Bank Krung Thai bank, Krungsri bank, Kasikorn bank, Siam Commercial Bank and Wecard. 

  *Credit / Debit card must be registered for Verified by Visa, MasterCard SecureCode or JCB Secure before using for payment. 

  If the card isn't registered for Verified by Visa, MasterCard SecureCode or JCB Secure, you will not be able to go back to information page and you will lose your queue number according to banking system. We recommend you to register your card first. 

  You can learn more about how to pay via Credit / Debit card at this link http://bit.ly/2zBihf7

  2) Bill payment (Additional fees 3.75% + Vat 7% excluded): You will receive a bill with a barcode and QR code via email or you can download it from the website. You can make payment via mobile banking and at the service points shown on the bill only. The order must be paid within 2 hours. If it is over 2 hours, the order will be canceled. (In case you want to make a payment via Mobile Banking application, please select the menu "Pay" and scan your Barcode or QR Code. Only mobile banking applications of Bangkok Bank, Krungthai bank, Bank of Krungsri Ayudhaya, Kasikorn bank and Siam Commercial Bank are supported for this payment method.) 

  Service Points : Family Mart, Big-C, Lotus, Pay@Post, JustPay, mPay Station, True Money Express, Cenpay, Central, B2S, Zen, Tops supermarket, Central Food Hall, Robinson    


  You can learn more about how to pay via Bill Payment at this link.  http://bit.ly/2zy02qZ

  Remark : Between 11.00 P.M. to 02.00 A.M. the bank system is updating and the bank will prevent payment. (The updating period depends on each bank.) We recommend you to pay by credit/debit card and also can use We Card.

 • After choosing a payment method and confirming your order, you will not be able to change payment method.
 • VAT 7% is included in the ticket price. 
 • You will have to pay for ticket price + Payment Gateway fee (depending on the payment method you choose; Credit/Debit card or Bill payment) + Refund Protect (optional).
 • If you want to get full tax invoice, please make request during making order. You can follow the steps in this link http://bit.ly/35jlmiK

Receiving Ticket

 • You can use your E-Tickets (QR Codes) to enter the event. The organizer will give exclusive brooch to all the attendees. 
 • E-Tickets will be sent to your email after completing your order and confirming your payment. If you do not receive the E-Tickets in email, you can download it on our website by following the steps in this link http://bit.ly/33gyvau.
 • If you are not able to attend the event, you are not allowed to transfer your E-tickets to the others in any cases.
 • You can pick up the exclusive brooch when you enter the hall.
 • Exclusive brooch must be picked up only at the venue and cannot be sent after the event ends.

Rules and Regulations

1. Staff will check the names on E-tickets. Please show your proof of identity or documents issued and authorized by the Government. Please remind that the name on the ticket must be matched with the name on your proof of identity.
2. Taking photos, recording videos and sound are strictly prohibited during the concert.
3. No camera, video recorder, voice recorder or any recording devices strictly prohibited in this event. 

4. No weapon, firecracker, knife, lighter, and any dangerous items are strictly prohibited in this event.

5. You are allowed to enter the event with only 1 luggage. The luggage must not be bigger than 90 cm.(Width + Length + Height).
6. You are allowed to bring only one plastic bottle of drinks (water or other drinks) with cap. Any drinks stored in glass bottles, cartons, or cans are prohibited. 
7. LED sign boards or other sign boards bigger than A4 paper are not allowed since they will obstruct the performance on the stage and the view of other audiences.
8. Any light sticks longer than 30 cm. are not allowed in this event.
9. Please strictly follow the rules and regulations. If not, the staff are able to to ask you to leave the venue and your ticket will not be refunded.

Luggage Drop-off location 
 • There is no luggage drop-off service available for this event.
 • You are allowed to enter the event with only 1 luggage. The luggage must not be bigger than 90 cm.(Width + Length + Height).


Refund Policy

 • According to the organizer's policy, the tickets for this event are non-refundable in any cases.
 • Tickets are the property of the organizer and cannot be resold for any commercial purposes. The resale of ticket(s) is prohibited. The organizer reserves the right to cancel the ticket with no prior notice and with no refund or other compensation. The organizer will return cancelled ticket to be sold again on the website.
 • If you have purchased Refund Protect and you cannot attend to the event under the circumstances covered in the insurance, you can claim with Refund Protect.

  You can learn more about how to claim with Refund Protect at http://bit.ly/2zv0B4T
บทความนี้ช่วยเหลือคุณได้หรือไม่? ขอบคุณสำหรับคำตอบ There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

ยังคงต้องการความช่วยเหลือ? ติดต่อเรา ติดต่อเรา